Biorepublic Skincare

Home » Biorepublic Skincare

Vi har nu fått rättigheterna att börja sälja det amerikanska succémärket Biorepublic Skincare i Norden. Maskerna har fått sin inspiration i Asien och tillverkas med naturliga ingredienser av högsta kvalitet. Alla Biorepublic produkter är framtagna utan parebener, sulfater eller ptalater och är 100 % cruelty free.
Hudvård med ett friskt resultat.

Lite historik :
I Sverige har Michael och Annie tagit vid för att ge nordens skönheter den friska, vackra hud vi förtjänar!
Michael som äger och driver Michael och frisörerna och har en gedigen bakgrund inom skönhetsindustrin. Hans vision är att ge sina kunder helhetsupplevelsen på Michael & Frisörerna i Stockholm Södermalm, inte bara fantastiskt hår utan även en snabb ansiktsbehandling med riktiga resultat. Hudvård med ett friskt resultat.
För detta ändamål är BioRepublics produkter idealiska. Han stötte på dem under en resa till USA och blev hooked. Övertygad av produkternas snabba resultat tog han med sig idén till Sverige och sökte efter rätt partner för BioRepublic Sverige. Detta hittade han i Annie, en skönhetsnörd som arbetat inom småföretagande och sociala medier, med såväl webbdesign som ekonomi. Och som länge sökt efter den perfekta ansiktsmasken. En perfect match.
Oavsett vilken hudtyp du har eller hur känslig hy du må ha så har vi en produkt som passar dig och som snabbt ger dig fantastiska resultat.
Det är BioRepublic Sverige.
Finns hos oss på Michael & Frisörerna på Södermalm i Stockholm.

Läs mer här

Kolla in alla våra produkter:

Shu Uemura art of air
GHD
Kérastase
Forever Living
Revlon