Forever Living

Home » Forever Living

PRODUKTER MED ALOE VERA FRÅN FOREVER LIVING

Vill du ha ett fylligt hår med en härlig doft? Då är hårvårdsprodukter med aloe vera något för dig. Unna dig vårdande hårvårdsprodukter med ekologisk aloe vera som innehåller en unik blandning av ämnen. Vårt sortiment omfattar allt från mjukgörande schampo med provitamin B5 till balsam som motverkar frissighet.

Vi på Michael & Frisörerna i Stockholm arbetar bara med världsledande märken och ger dig möjligheten att köpa riktigt bra produkter från Forever Living. Forever Living är kända för sin ekologiska aloe vera som de odlar på Dominikanska Republiken, i Texas samt i Mexiko. Aloe vera är ett naturligt kosttillskott som innehåller en helt unik blandning av ämnen, perfekta som vårdande hårprodukter. Så vad är det för produkter du kan köpa från oss?

VÄLGÖRANDE ALOE VERA FÖR ETT LÄTTSTYLAT HÅR

Vi kan erbjuda alla hårprodukter som du kan tänkas behöva, alla med välgörande aloe vera. Välj ett mjukgörande schampo med provitamin B5 för ett hår som blir enkelt att styla, och komplettera med ett vårdande balsam som motverkar frissighet. Vi har även balsam som ger dig ett lättkammat hår, alla med en härligt frisk doft. Hårprodukterna från Forever Living är dryga och räcker därför längre, och självklart så passar de för dåväl kort som långt hår.

BRA PRODUKTER FÖR HEMMAVÅRD

Hos oss på Michael & Frisörerna hittar du bara bra produkter för hemmavård, och vi är självklart även noga med att ta fram det bästa för just dig om du vill ha tips och råd. Vårda ditt hår lite extra med dessa hårprodukter och få ett hår som blir både fylligt och glansigt. Välj ut dina nya produkter redan idag.
Handla här direkt på vår webbshop

Kolla in alla våra produkter:

Shu Uemura art of air
GHD
Kérastase
Biorepublic Skincare
Revlon