Frisörkurs Vasa Finland

utbildning

Frisörkurs Vasa Finland

6-7 oktober var vi i Finland för att hålla en skräddarsydd kurs för ett stort gäng frisörer.
Första dagen innehöll en heldag av utbildning inom hårfärg och olika tekniker som tex balayage/frihandspensling, foilayage, hur du får en seamless övergång från botten till längder och tips på hur vi tänker när vi blandar recept som inte finns med i färgkartan. Vi delade med oss av våra bästa recept för bland annat blonda och koppar hårfärger.
Eftermiddagen bestod av en hands on del där frisörerna fick tid att träna på teknikerna och tipsen vi gått igenom med hjälp av oss.

Lördagens kurs handlade om sociala medier och hur vi skapar content, tidseffektivt och roligt. Michael höll en föreläsning där han delar med sig om sina kunskaper och bästa tips inom sociala medier.
Därefter gick vi igenom hur vi skapar content, hur vi stylar och fotar för att få ut det bästa av våra bilder och videos.
Vi delade med oss om tips redigering och hur du skapar intressant material och före-efter videos på bästa sätt. Eftermiddagen bestod av en workshop där frisörerna fick träna på att skapa eget content från start med foto, film, styling och redigering. En fantastisk helg med massor av inspiration, tack för att vi fick komma till er och dela med oss av våra kunskaper!

Vill du att vi kommer till er salong och håller en av våra kurser/utbilningar?
Läs mer om våra kurser och skicka in en kostnadsfri intresseanmälan här.

Arkiv