Kèrastase

Home » Kèrastase

VÄLKÄNDA HÅRVÅRDSPRODUKTER FRÅN KÉRASTASE

Vill du använda samma hårvårdsprodukter som världens främsta frisörer? Då kan vi på Michael & Frisörerna i Stockholm erbjuda produkter från Kérastase, kända för sina produkter som är framtagna med det allra senaste inom avancerade teknologi. Kérastase är ett exklusivt märke som är till för dig som bara vill köpa det bästa när det kommer till produkter för hemmavård. Från schampo som gör håret mjukt till balsam som lagar kluvna toppar. Kérastase har även produkter som skyddar håret mot värme samt återupplivar hår som ser torrt och trist ut.

LAGA KLUVNA TOPPAR OCH GE HÅRET NYTT LIV

Välj schampo som ger dig ett mjukt och smidigt hår och balsam som hjälper till att både skydda håret och ger det en spegellik glans. Vi kan självklart även erbjuda produkter som både lagar kluvna toppar samt återupplivar håret. Vill du ha produkter som skyddar ditt hår mot värme? Då har Kérastase utan tvekan det du söker. Oavsett vilka behov du har när det kommer till hårvård kan du känna dig säker på att Kérastase har de hårvårdsprodukter just ditt hår behöver.

VÄRLDSLEDANDE OCH EXKLUSIVT

Eftersom vi på Michael & Frisörerna enbart arbetar med världsledande märken är detta en självklarhet i vårt sortiment. Om du vill ha ett lyxigt märke som bara ger dig det bästa när det kommer till hårvård så är deras produkter ett självklart val, oavsett om du har kort eller långt hår. Välj ut de produkter ditt hår kräver och få ett hår du alltid har drömt om.

Kolla in alla våra produkter:

Shu Uemura art of air
GHD
Biorepublic Skincare
Forever Living
Revlon