Masterclass of Color correction

Home » Masterclass of Color correction

Masterclass of Color correction

Har du någon gång önskat att det fanns en kurs som var helt anpassad för just DIG och det du vill lära dig? Då kan vi meddela att vi har tagit fram just den kursen ! Här kommer vi att lägga fokus på mer avancerade färgbehandlingar och problemlösningar som du behöver i din vardag på salongen.

Givetvis kommer du få en massa tips & trix av oss. För att du som frisör ska få ut så mycket som möjligt av denna kurs , har vi valt att endast ta emot 6 st deltagare per gång. Vi kommer att vara 3 stycken kursledare, och vi kommer att lägga all vår fokus på dig och din behandling under en heldag, där vi guidar dig genom alla steg under en stor / avancerad färgbehandling.

Och det bästa av allt, det kommer att vara DU som väljer vad för typ av behandling du vill specialisera dig på. Det enda du behöver tänka på är att meddela oss vad för typ av behandling du vill utföra, och infinna dig på kursdagen.

Vi kommer att ordna en modell åt dig utefter dina önskemål, samt ha en plan för just din behandling och finnas där under alla steg hela dagen. Allt för att du ska få ut så mycket som möjligt av dagen! Du kan välja mellan alla typer av behandlingar och tekniker. Allt ifrån avfärgning, balayageteknik, helblondering till crazycolors.

 

 • Kl 9:00 – 9:30 : Vi pratar om dagens upplägg samt serveras frukost.
 • Kl 9:30 – 10:00 : Startar upp alla med sina modeller , lunch kommer att finns på plats.
 • Kl 16:00 – 17:00 : Ser till att alla blir klara till 17:00
 • Kl 17:00 – 18:00 : Vi avslutar med en genomgång av dagens alla jobb.
 • samt lättare fotografering och utdelning av diplom.


Information

Tid :         Kl 9:00 – 18:00

Plats :      Michael & Frisörerna götgatan 84 , 11862 sthlm

Ingår :     Färgmodell / frukost / fika / lunch

Pris :       9 995 kr + moms / person.

Anmälan görs via formuläret här på sidan.

  Namn
  Org.nummer + bolagsnamn
  Email
  Telefon
  Meddelande