Personal

VÅRA FRISÖRER

Michael & Frisörerna grundades 2002 av ägaren och frisören Michael Barcefer. När vi först slog upp dörrarna så var vi endast 2 frisörer. Idag jobbar 8 drivna och erfarna frisörer samt en recptionist i vårt arbetsteam. Den fina salongen är belägen på Södermalm. Här arbetar vi varje dag för att du vid ditt besök ska känna dig väl bemött och få den service just du behöver.

Vi brinner för vårt yrke och jobbar ständigt för att utveckla vårt hantverk och vår kreativitet via kurser och spännande jobb. Vårt mål är att alltid erbjuda dig bästa möjliga service, från första kontakt tills du går här ifrån. På Michael & Frisörerna tror vi på skaparkraft, på att se vem du är och lyssna till vem du vill vara. När du söker efter en riktigt bra frisör så vill vi vara ditt första val!

Genom åren har våra stylister fått jobba med några av Sveriges största mode- och bröllopstidningar. Vi har visat vad vi går för i såväl företagsfotograferingar som i reportage. Det har breddat våra kunskaper och gett oss möjlighet att kunna ge dig som kund det allra bästa, oavsett vilken tjänst du bokar hos oss.

Vill du att vi ska ta hand om dig och ditt hår? Boka en tid via mail, telefon eller genom vår onlinebokning. Vi ser fram emot ditt besök!

Varmt välkommen till oss!

 

MICHAEL

Frisör & Ägare

AMANDA “AMMI”

Frisör

ANNA

Frisör

AMANDA “AMY”

Frisör

VIKTORIA

Receptionist

LINN

Frisör

SOPHIA

Frisör

RONJAH

Frisör

EMMA

Frisör

AMANDA

Mamma ledig