Brazilian Frizzout

Home » Brazilian Frizzout


Michael & Frisörerna på Södermalm i Stockholm utför Brazilian Frizz out även kallad Keratinbehandling.
En Keratinbehandling som vårdar ditt hår.
Brazilian Frizzout är en Keratinbehandling som lämnar ditt hår mjukt, glansigt och frizz fritt.

Keratinbehandlingen ska inte jämföras med rakpermanent, detta sliter inte på håret, utan tvärtom det är vårdande som en intensiv inpackning som oxå skyddar håret mot framtida slitage.

  • En mirakelkur helt enkelt.
  • Lyxbehandling för ditt hår
  • Brazilian Frizz out håller upp till 3 mån.Det är ingen hemlighet att det svenska klimatet, som kännetecknas av regn och rusk, sliter en hel del på håret. Detta gäller alla hårtyper som man kan hitta i vårt avlånga land. Och vi vet också vad resultatet blir: håret blir frissigt och slitet.Det är här frizz out eller keratinbehandligen kommer in i bilden. Effekten påminner lite om den som man får av en rakpermanent, men till skillnad från en sådan så sliter frizz out inte på håret. Snarare tvärt om. En frizz out handlar om att stärka håret, genom att tillföra keratin. Frisören gör en inpackning som tillför keratin till håret, och som stärker varje enskilt hårstrå. En sådan behandling håller i mellan 2-3 månader, och kan göras även på färgat eller slingat hår.

Vad är keratin?

För att förstå lite mer om hur en frizz out-behandling fungerar måste man veta lite om keratin, och vad det är för någonting. Keratin är ett protein som finns i två former, alfa- och betakeratin. Alfakeratin är det ämne som bygger upp naglar och hår hos människor, samt klor och hovar hos många djur. Hornen hos älgar och antiloper är uppbyggda av alfakeratin, kring en kärna av ben. Betakeratin finns i reptilers fjäll, sköldpaddors skal och i fåglars fjädrar, näbbar och klor.

Keratin är alltså ett helt naturligt ämne, och att tillföra det till håret är ungefär som att äta kosttillskott. Det finns med andra ord inget farligt i en frizz out-behandling, även om gravida och ammande kvinnor inte bör genomgå behandlingen.

Boka din behandling på våran Frisörsalong i Stockholm.

Nu kan du betala med Klarna hos oss

Kolla in alla våra tjänster:

Ombre / Balayge
Bröllop / Fest
Olaplex
Makeup
Hårförlängning
Brazilian Frizzout
Öronhåltagning