Omdömen

Omdömen

Bästa frisörerna i Stockholm

Då vi sätter kunderna först så har vi fått flera positiva omdömen av våra kunder – flera av dem är stammisar.
Någon tycker att vi har de bästa frisörerna i Stockholm, en annan är glad att hon hittat en bra frisör som har koll på senaste hårtrenderna. Vår strävan är total kundnöjdhet, och att våra anställda stolt kan titulera sig som en av de bästa frisörerna i stan….

logo_michael

Omdömen från våra kunder

Maria Lena
Läs mer
Måste först börja med att säga , Otroligt bemötande av er alla. Jag kom in med ett hår som blivit misshandlat av en annan frisör och jag överlämnade mig helt i Ronjas händer. Gillade extremt hur mycket alla brydde sig. Ronja kom med förslag och gjode underverk på mitt hår. Tusen tack !
Caroline Westerdahl
Läs mer
Stort tack till Frida som färgade mitt hår från blond till brun ombre! Så kunnig, ödmjuk och trevlig! Tack för all tid du la ner på mitt hår! Är sååå nöjd! Tusen TACK!!
Christine Stenberg
Läs mer
Efter några års letande så har jag äntligen hittat en favoritfrisör! Brukar klippa mig hos Julia och blir alltid supernöjd! 🙂 Övertalade även min man att klippa sig här, och för första gången någonsin så blev han riktigt nöjd efter ett frisörbesök. Helt klart ett bra betyg!
Ellinor
Läs mer
Supernöjd! Måste berömma Linn som räddade mitt hår med både klippning och färgning. Jag fick otroligt bra bemötande, kände mig väl omhändertagen och resultatet blev så mycket bättre än jag kunde tänka mig. Det var om att hon kände mig och visste precis vad jag ville ha, superduktig! Tusen tack Linn!
Veronica Maria L
Läs mer
Ni är bäst helt enkelt! Vill rekommendera Michael & Frisörerna till alla som vill ha någon typ av förändring på sitt hår . Jag har gått hos dom i flera år och gott från blont till brunt till att ha löshår . Har alltid varit så nöjd med allt . Extra plus för ert otroligt varma bemötande.
Mia I
Läs mer
Fick tips om er ang min bruduppsättning och make up. Ni tog emot mig på ett sånt otroligt trevligt och proffsigt sätt. Konsultationen gick som en dröm och min uppsättning och smink vart så bra på in störrå dag. Vill berömma er för ert otroliga jobb ni gjorde för mig / Tack
Anna Mellin Johansson
Läs mer
Suveränt bemötande och service och världsbäst Amanda som förstår hur jag vill ha mitt hår direkt och det blir perfekt! Inte ofta man får en sån fullträff hos frisören!
Alexandra Sewerin Pucek
Läs mer
Jag var hos Ammi, hon var helt grym på både färg, klipp och bemötande! Övrig personal kändes oxå riktigt engagerad och trevlig. Märks att stället kryllar av kompetent personal med stor arbetsglädje!
Vanessa June Charoenrat
Läs mer
Var och gjorde mitt hår igår, jättenöjd. Trevlig personal som verkligen kämpar för att får det bästa resultat.
Lydia Orrje
Läs mer
Stort tack fina Emma för stort tålamod som ingen annan frisör har haft med mitt hår är sååå nöjd med mitt nya askiga hår så jag hoppas att resultatet kommer upp snart så alla andra kan se hur grymma ni är. Tänker inte gå till nån annan frisör hädanefter!!!
Jonna Lundell
Läs mer
Jag har alltid hatat att gå till frisören då jag aldrig blir nöjd, framtill jag börjar gå hos er. Nu skulle jag aldrig låta någon annan få röra mitt hår. Jag är alltid lika nöjd när jag kommer från er 🙂 Och ni är helt klart bäst på färgning och vad som är bäst för kunden. So much love! <3
Caroline Westerdahl
Läs mer
Stort tack till Frida som färgade mitt hår från blond till brun ombre! Så kunnig, ödmjuk och trevlig! Tack för all tid du la ner på mitt hår! Är sååå nöjd! Tusen TACK!!