Frisörkurs med Michael & frisörerna

Frisörkurser vi erbjuder

Välkommen till våra inspirerande frisörkurser, där du har möjligheten att utforska och fördjupa dig inom frisörkonstens olika aspekter. Hos oss får du en omfattande kunskap om viktiga ämnen som färgteknik, balayage och styling. Du kommer att lära dig tänka kreativt och innovativt när det gäller att skapa hårfärger och styling. Våra experter delar med sig av sina insikter och erfarenheter för att hjälpa dig att utvecklas som frisör och uppnå de önskade resultaten för dina kunder.

Vi går även igenom hur du kan skapa engagerande och unikt innehåll för dina sociala medier. För att lyckas i dagens digitala värld måste du ha en stark digital närvaro och vi ger dig verktygen och strategierna för att göra det på ett framgångsrikt sätt.

Dessutom kommer vi att lära dig hur du effektivt hanterar och tar hand om eventuella missnöjda kunder. Kundrelationer är nyckeln till en framgångsrik verksamhet, och vi delar med oss av bästa praxis för att säkerställa att du kan hantera olika kundinteraktioner professionellt och med en hög grad av kundnöjdhet.

Välkommen till våra frisörkurser på Michael och frisörerna, där vi tillsammans strävar efter excellens inom frisöryrket.

Våra frisörkurser

michael och kollegor

Custom-Made Education

Lär dig skapa och redigera innehåll som passar dig med skräddarsydda kurser hos Frisörsalong Michael. Ta kontroll över din digitala närvaro och bli synlig på sociala medier.

Hands on /
Look & Learn 

Vår Look & Learn-kurs ger dig trendiga färgtekniker och tips för att ta din kunskap till nästa nivå. Vår Hands on utb lär dig att skapa content samt video redigering.

Makeover Queen

Vill du också bli en Queen på att planera din färgbehandling och välja rätt teknik?
Hur skapar vi dessa trendiga looks som är överallt på
sociala medier just nu?  Braided Balayage  – Faceframe highlighted blondeReverse balayage/ Brunette balayage