HÅRFÖRLÄNGNING

Home » HÅRFÖRLÄNGNING

Vi på Michael & Frisörerna i Stockholm erbjuder olika typer av hårförlängning / extensions till våra kunder.

HUR GÅR HÅRFÖRLÄNGNING TILL

Vi börjar med en konsultation på ungefär 30 min där vi går igenom din hårförlängning. ( kostar 300 kr om man väljer att inte boka en tid efter konsultationen , men ingår om man väljer att boka ). Där tittar vi tillsammans med dig vad du är ute efter. Vi tittar på tex: Hårkvalitè / längd / vilken typ av löshårs fästen du vill ha ( läs nedan för dom olika metoderna ) / färger mm.
Allt för att du ska känna dig 100% trygg och säker på ditt val av hårförlängning.

När vi tillsammans har bestämt vad som passar bäst för just ditt hår och utseende så bokar vi en tid för själva insättningen.
Innan du går betalar du en deposition på halva beloppet av slutpriset.

HAIRTALK EXTENSIONS

Extensions / Hårförlängning har idag blivit till en självklarhet för många, och med flera olika tekniker tillgängliga är det enkelt att hitta det som är optimalt för varje specifik kund. Allt vår löshår från Hairtalk är etiskt handlat, därför kan du som kund bära håret med stolthet. Hairtalks hårkvalitet är även noga utvalt för den Nordeuropeiska marknaden. Eftersom håret inte är ytskikts behandlat håller hårkvaliteten omsättning efter omsättning.  Möjligheterna är verkligen oändliga med hjälp av Hairtalk. Vill du förlänga, förtjocka, ge håret mer stadga eller göra en färgförändring?

Fördelar:  Hairtalk extensions är den skonsammaste metoden på marknaden, går att använda flera gånger, ger ett väldigt naturligt resultat.  Lätt att nyansera in till samma nyans som ditt hår. Extensions håret är av bästa kvalité och därför kan man återanvända det upp till 4 gånger , vilket blir billigare för dig som kund i längden.
Man kan enkelt  skapa snygga färgeffekter med hjälp av hairtalk extensions. Vissa hår som inte klarar av att tex blekas upp kan man använda sig av denna teknik för att få ljusare slingor i håret tex.

Vem kan ha tejphår /  hairtalk ?
Alla kan använda hairtalk men det lämpar sig bäst på normal till finare hårkvalité. Har man ett grövre hår kan man behöva sätta i mera hår.

Hur kan tejphår / hairtalk användas?
Passar perfekt till både förlängning och förtjockning. Man kan enkelt med bara ett par fästen skapa ett tjockare och fylligare hår, behöver inte alltid vara en full förlängning.

Hur länge kan jag ha håret i ?
Vi rekommenderar ifrån 4-8v.

PATENTERAT TEJPSYSTEM

Vår speciella tejp är den mest skonsamma på marknaden och kan sättas i det allra tunnaste hår. Alla kan med andra ord bära Hairtalk! Tejpen går inte att jämföras med någon annan isättningsmetod, den måste helt enkelt upplevas.

LÖSHÅR MED MICRORINGAR

Vid hårförlängning / extensions med microringar används hår från Indien, Europa samt Asien. Efter noggrann konsultation med dig köper vi in det löshår som passar just dig. Vi använder microringar med en mjuk silikonring inuti ringen för att skona ditt egna hår så mycket som möjligt.

LÖSHÅR MED KERATINVAX

Att arbeta med keratinvax är ett enkelt sätt att skapa en spännande hårförlängning / extensions. Med hjälp av en tång värms hårförlängningen fast, detta är en skonsam metod som inte sliter på håret. Hårförlängningen tar ca 2-4 timmar att göra beroende på mängden hår, och håller i ca 4 månader beroende på kundens skötsel av hårförlängningen.

SKÖTSELRÅD

  • • Använd schampo och balsam som salongen rekommenderar.
  • • Använd inte balsam i hårbotten endast på längderna.
  • • Sov inte med blött eller fuktigt hår.
  • • Sov alltid med fläta (ej tofs).
  • • Använd silkesdroppar varje dag för att vårda håret.
  • • Löshåret sitter bäst mellan 1-3 månader beroende på hur fort ditt hår växer.
  • • Slarvar ni med dessa punkter, finns chansen att löshåret kan gå av eller   trassla ihop sig.
  • • Vid konsultation betalar du halva belopp som vi drar av vid slutbesöket.

BOKA EN TID HOS OSS

Få det hår du alltid har önskat – boka tid för hårförlängning idag.
Söker du efter en frisör i Stockholm är du välkommen att kontakta oss, vi kan med våra kreativa och erfarna frisörer skapa det perfekta svallet just för dig.
Oavsett om du önskar en mjuk look eller något iögonfallande.
Hos oss är det alltid du som är i fokus.

Nu kan du betala med Klarna hos oss

Kolla in alla våra tjänster:

Ombre / Balayge
Bröllop / Fest
Olaplex
Makeup
Brazilian Frizzout
Öronhåltagning