Influencers

Vlad Reiser

Vlad Reiser

Vlad Reiser väljer Michael & Frisörerna som sin frisör.

Läs mer

SVENSKA FOTBOLLSLANDSLAGET 2015

Våra frisörer Amanda och Julia besökte svenska landslaget och snyggade till
Ola Toivonen , Pontus Wernbloom , Marcus Berg och Sebastian Larsson.
Super trevliga grabbar :)

Läs mer

FINEST AWARDS 2015

Linn Färgar och sätter in extensions på Ellinor Löfgren inför den stora festen på Finest Awards 2015 på cafeet ikväll

Läs mer

ELLE GALAN 2015

Ellen Bergström va hos Amanda inför Elle galan  och fick en riktgt snygg uppsättning.  Denna bild vart en hit på sociala medier där många person delade bilden pga det snygga håret , WE LIKE THAT :))

Läs mer

FOLKPARTIET 2014

Vi har haft ett make up samarbete med med folkpartiet under 2014 . Vår kollega Linn har ett flertal  gånger varit iväg  och sminkat alla medlemmar inför årets planscher och valblanketter. Vid enklare fotograferingar jobbarvi med renare baser och mattare skuggor. Då ljusreflektionerna kan göra att man ser blank ut. Detta ger ett naturligt utseende.

Läs mer

SWEDISH BEAUTY & COSMETIC AWARDS 2014

Sara Sternemar som driver bloggen Brownsugar.se vart nominerad till årets Beauty & Cosmetic Awards 2014 . Vi såg till att hon va snyggast på galan. Sara ville ha allt uppsatt då hon skulle ha en klassisk svart klänning och hon hade även en bild på en frisyr hon gillade. Själv tänkte jag föreslå precis samma sak. Sara hade tunna fina hårstrå och jag kände att ”preparation is everything”. Jag började att locka håret för att ge det studs.

Läs mer

FINEST AWARDS 2014

Skådespelerskan Ellen bergstöm var på vår frisörsalong i Stockholm och stylades inför Finest Awards. Då hon hade ett hårsmycke framtill i frisyren valde Amanda att hålla håret enkelt med fokus på frampartiet. Vi satte upp allt hår baktill med mycket volym och lockade allt hår på ena sidan fram för att få en romantisk touch.

Läs mer

TV4 2014

Henrik Fexeus från TV 4 var och filmade en intervju inför en kommande programserie, hos oss på Michael & Frisörerna

Läs mer

BRÖLLOPSREPORTAGE VI GJORT FÖR BRÖLLOPSGUIDEN 2013

Make Up Eftersom temat med blommorna var så tydlig ville jag att makeupen skulle vara så subtil och mjuk som möjligt. I samma rosiga toner som resten av looken, så jag började med en relativt ljus grund, för att senare kunna jobba upp hennes färg med skuggor. Då jag ändå ville ha struktur på ansiktet valde jag ganska mörka bryn, för att få fram skarpare drag runt ögonen. Ögonen hölls väldigt neutrala då jag som fransar använde så kallade Paperselfs,

Läs mer

BRÖLLOPSREPORTAGE VI GJORT FÖR BRÖLLOPSGUIDEN 2012

Make Up Vårt tema för repotaget var lite vintage, 50- 60-tal. Röda läppar och lite mer nedtonade ögon. Vi ville ge en ganska lätt och naturlig känsla på ögonen, så att bruden tycker att looken fortfarande funkar om hon tittar tillbaka på sina bröllopsfoton om 10 år. Därför valde vi naturligt matta, bruna nyanser och en tunn svart eyeliner för lite mer inramning av ögat. HåretHåret lockades med hjälp av plattång för att få en vågig,

Läs mer

FRISÖRMÄSSAN SALOON STOCKHOLM 2013

Carro jobbade för ghd:s team i Sverige med att göra en visning på frisörmässan saloon stockholm som hölls på älvsjömässan. Ena dagen gjorde vi bara frisyrer med fönen för att få till olika looker för catwalken. Dag två så använde vi oss av alla ghd:s värmeverktyg och produkter för att styla modellerna.

Läs mer