Olaplex

Olaplex

Olaplex en molekyl som förändrar allt.

Idag kan vi som Frisörsalong i Stockholm erbjuda Olaplex till alla våra kunder.

Produkten som lanserades i Sverige våren 2015 verkar ha förändrat hela frisörbranschen.

Olaplex har gett frisörer ett helt annat spelrum när det kommer till att skapa nyanser som tidigare varit omöjliga på grund av hårets kvalitet! Kundernas hår är dessutom alltid i bättre skick när de kommer tillbaka och skall färga igen.

Olaplex en molekyl som förändrar allt.

Olaplex flyttar gränserna för vad som är möjligt att göra med ett hår utan att äventyra hårets kvalitet.

Allt från traditionell hårfärg till Hairpainting (Balayage), med Olaplex återskapas hårets interna bindningar. Håret blir starkare, friskare och ger mer långlivade färgresultat med vitalitet!
Olaplex är skapad med grundläggande Kemi och är en perfekt mix av forskning i framkant där bindningar återskapas och förstörda bindningar nyskapas.

Vid en färgbehandling med Olaplex får du en Hair protector no.3 för att förlänga den hårstärkade effekten hemma, värde 299 kr.
Olaplex är användarvänlig, säker och giftfri.

När Olaplex adderas till håret så samman-länkas hårets viktigaste bindning och det blir starkare och friskare. Man kan jämföra detta med ett spindelnät, ett nät med många trådar är mycket starkare än ett nät med få trådar. Olaplex hjälper håret att skapa fler ”trådar”.

Olaplex är ett fantastiskt verktyg för frisören men det finns fortfarande begränsningar gällande vad som går att göra med ett hår, frisören är experten på detta och är den som kan göra en individuell bedömning om vad som är möjligt när det gäller stora färgförändringar.

Frågor & svar

Olaplex används när de gör kemiska behandlingar (färgning, blekning och så vidare). Det går också att genomföra en fristående intensivbehandling med Olaplex dvs en vårdande kur som vi göt på salong.
För att ytterligare förstärka effekten finns en produkt man kan köpa med sig hem, “No.3 Hair Perfector”. Den innehåller samma molekyl som de andra produkterna.

Olaplex används varje gång man går till frisören för att genomföra en behandling och det finns inga begränsningar i hur ofta man kan använda produkten. Den är vårdande och återuppbyggande.

Olaplex sammanlänkar de svavelbindningar som skadats på samma sätt som de tidigare var sammankopplade så behandlingen håller tills dess att bindningarna skadas igen. Om man använder värmeverktyg och borstar håret varje dag så bryts fler bindningar.

Nej, produkten är godkänd och testad i hela världen av både myndigheter och hundratals frisörer över hela världen.

Vad är hemligheten med Olaplex?

Det hela startade med två ledande forskare inom Material och Kemi utan erfarenhet av hårprodukter; Dr. Eric Pressly och Dr. Craig Hawker.

Detta dreamteam lyckades utveckla en ny innovativ molekyl, fri från silikon och oljor, som ensam skyddar och återskapar viktiga bindningar i hårets struktur under och efter kemiska behandlingar.
Helt unikt är att bindningarna faktiskt blir starkare än utgångsläget med bättre hårkvalitet som fördel.

För många frisörer låter detta som en saga för bra att vara sann…då bör man lyssna på vad världens bästa frisörer har att säga om Olaplex överallt i sociala medier! Alla är överrens, man måste testa själv för att bli frälst!

Olaplex fristående behandling (vårdande behandling)

Vårdande behandling ex. klippning även här ingår Hair protector no.3 i priset.

  • 1 timme 990 kr
  • 1,5 timme 1 400 kr
  • 2 timmar 1 600 kr
  • 2,5 timme 1 990 kr