OLAPLEX

Home » OLAPLEX


Idag kan vi på Michael & Frisörerna i Stockholm erbjuda Olaplex till alla våra kunder i Stockholm och Sverige

En molekyl som förändrar allt.

Olaplex flyttar gränserna för vad som är möjligt att göra med ett hår utan att äventyra hårets kvalitet.

Allt från traditionell hårfärg till Hairpainting (Balayage), med Olaplex återskapas hårets interna bindningar. Håret blir starkare, friskare och ger mer långlivade färgresultat med vitalitet!
Olaplex är skapad med grundläggande Kemi och är en perfekt mix av forskning i framkant där bindningar återskapas och förstörda bindningar nyskapas.

Vid en färgbehandling med Olaplex får du en Hair protector no.3 för att förlänga den hårstärkade effekten hemma, värde 279 kr.
Olaplex är användarvänlig, säker och giftfri.

När Olaplex adderas till håret så samman-länkas hårets viktigaste bindning och det blir starkare och friskare. Man kan jämföra detta med ett spindelnät, ett nät med många trådar är mycket starkare än ett nät med få trådar. Olaplex hjälper håret att skapa fler ”trådar”.

Olaplex är ett fantastiskt verktyg för frisören men det finns fortfarande begränsningar gällande vad som går att göra med ett hår, frisören är experten på detta och är den som kan göra en individuell bedömning om vad som är möjligt när det gäller stora färgförändringar.

VAD ÄR HEMLIGHETEN MED OLAPLEX?

Det hela startade med två ledande forskare inom Material och Kemi utan erfarenhet av hårprodukter; Dr. Eric Pressly och Dr. Craig Hawker.

Detta dreamteam lyckades utveckla en ny innovativ molekyl, fri från silikon och oljor, som ensam skyddar och återskapar viktiga bindningar i hårets struktur under och efter kemiska behandlingar.
Helt unikt är att bindningarna faktiskt blir starkare än utgångsläget med bättre hårkvalitet som fördel.
För många frisörer låter detta som en saga för bra att vara sann…då bör man lyssna på vad världens bästa frisörer har att säga om Olaplex överallt i sociala medier! Alla är överrens, man måste testa själv för att bli frälst!

Läs mer på Olaplex hemsida

Kolla in alla våra tjänster:

Ombre / Balayge
Bröllop / Fest
Makeup
Hårförlängning
Brazilian Frizzout
Öronhåltagning

Utbildning 2018