BHBD extensions

BHBD extensions

BHBD extensions är känd för sin överlägsna kvalitet och hållbarhet. De används av professionella stylister och frisörer för att skapa fylligt och vackert hår. Med BHBD kan du förvandla ditt hår på ett säkert och skonsamt sätt, och resultatet ser naturligt och vackert ut. BHBD extensions är det perfekta valet för dem som strävar efter att få ett vackert och fylligt hår med högsta kvalitet.

Vad är BHBD extensions?

BHBD är en typ av löshår som appliceras med hjälp av tejp. Fästena har en bredd på 3 cm och är skonsamma mot ditt naturliga hår. Löshåret är tillverkat av 100% remyhår och är mjukt och smidigt, vilket minimerar risken för tovor och trassel.

BHBD extensions finns i hela 29 unika färger och erbjuder längderna 35, 50 och 60 cm. Minimalt behov av klippning krävs för att anpassa håret till önskad frisyr, vilket innebär att vi minimerar avfall och bidrar till en hållbar produkt.

hårförlängning
hairtalk

Skillnaden mellan Hairtalk och BHBD

Hairtalk och BHBD extensions är två populära märken av extensions som använder tejpteknik. Båda märkena erbjuder ett brett utbud av längder, färger och kvaliteter, och båda är kända för sin skonsamma behandling av det naturliga håret. Huvudskillnaden mellan de två märkena är deras hårkvalitet.

Hairtalk använder indiskt hår, medan BHBD använder mongoliskt hår. Mongoliskt hår är lite dyrare än indiskt hår, men det anses också vara av högre kvalitet. Mongoliskt hår är ofta mer glansigt, följsamt och resistent mot brott än indiskt hår.

En annan skillnad är fästena. Hairtalk använder fästen som är lite tjockare än BHBD:s fästen. Detta gör att Hairtalk-extensionsen kan hålla lite längre, men det kan också göra att de syns lite tydligare.

Vem passar BHBD extensions för?

BHBD extensions är en flexibel lösning som passar en mångfald av personer med olika krav och preferenser när det gäller hårstyling. Denna metod är särskilt väl lämpad för personer som vill ha längre hår där BHBD ger möjligheten att snabbt och enkelt uppnå önskad hårlängd. Bhbd passar även för de som har tunt eller skört hår, denna typ av extensions ger extra volym och fyllighet, vilket ger ett intryck av tjockare hår. 

BHBD hårförlängning är en anpassningsbar lösning som passar en mångfald av behov och preferenser. Oavsett om du strävar efter längre hår, mer volym eller tillfällig förändring, kan BHBD vara det rätta valet för att uppnå ditt önskade hår.

Balayage

Frågor om BHBD extensions

Priset kan variera beroende på längd och önskad look. Vi erbjuder prisinformation och skräddarsydda offertar vid din konsultation.

BHBD extensions tas bort professionellt av våra stylister när du bestämmer dig för att ta bort dem. Vi använder en skonsam metod för att bevara ditt naturliga hår.

Vi rekommenderar från 4-8 v.

För att boka hårförlängning med BHBD kan du kontakta vår salong på info@michaelofrisorerna.se eller ringa oss på 08-641 11 11.

Vi erbjuder konsultationer och tidbokningar enligt dina önskemål.

BHBD extensions kan färgas eller blekas av professionella stylister, men det är viktigt att göra detta med försiktighet för att undvika att skada förlängningarna.

Om en förlängning lossnar, kontakta omedelbart vår salong så att vi kan åtgärda problemet professionellt och säkra förlängningen på rätt sätt.

BHBD extensions använder en tejbaserad teknik som är skonsam mot håret och ger ett naturligt utseende. Jämfört med andra metoder kan BHBD vara snabbare att applicera och ta bort.

bhbd extensions

Skötselråd för BHBD

Sliter BHBD extensions på håret?

BHBD hårförlängningar är utformade med skonsamhet mot det naturliga håret i åtanke. När de appliceras och tas bort korrekt av professionella stylister, bör BHBD förlängningar inte orsaka någon betydande skada på ditt eget hår. Det är viktigt att följa de rekommendationer och vårdinstruktioner som ges av din stylist för att säkerställa att förlängningarna bibehåller sin kvalitet och att ditt eget hår förblir friskt.
 
Lisa Tellbe Hårförlängning stockholm

Hårförlängning före efter