GHD

Home » GHD

 

STYLA HÅRET MED PRODUKTER FRÅN GHD

Vill du kunna styla ditt hår med produkter som professionella hårstylister använder? Då är produkterna från Ghd det du ska köpa. Om du vill få ett perfekt resultat gång efter gång så råder det ingen tvekan om att Ghd har det utbud som du behöver. Vi på Michael & Frisörerna har själva sett det med egna ögon. De erbjuder allt från plattänger till locktänger vidare till hårfönar. Vårt sortiment omfattar alla produkter som behövs för en bra hemmavård. Det här är hårstyling på hög nivå, och till priser som gör det möjligt för alla att få den frisyr man önskar.

Läs mer på deras hemsida

PRODUKTER SOM SKYDDAR HÅRET UNDER STYLING

I Ghd:s sortiment kan man hitta i princip vad som helst som en hårstylist kan tänkas vilja ha. Välj plattänger som under stylingprocessen även skyddar ditt hår, locktänger som skapar båda hårda som mjuka lockar, eller satsa på klassiska vågor. Hårfönarna lyfter hårstråna från botten och gör att du kan styla medan du torkar håret, och de professionella borstarna ger ett briljant resultat gång efter gång.

BRA PRODUKTER FÖR HEMMAVÅRD

Oavsett vilken look du är ute efter så kommer du att kunna skapa det med produkterna från Ghd. Vi på Michael & Frisörerna i Stockholm erbjuder bara kvalitativa och bra produkter för hemmavård, vilket gör att vårt sortiment endast innehåller det bästa för dig. Välj ut de stylingverktyg du behöver redan idag och få det hår du vill ha.

Kolla in alla våra produkter:

Shu Uemura art of air
Kérastase
Biorepublic Skincare
Forever Living
Revlon