Custom-Made Education

Custom-Made Education
utbildning

Custom-Made Education​

Är du trött på att gå på kurser som är anpassade för alla, där du känner att du inte riktigt får ut det du önskade av kursen?
Eller helt enkelt känner att det inte finns någon kurs som lockar alls? Då är vi glada över att meddela att vi numera kan erbjuda helt skräddarsydda kurser för dig och dina kollegor!

Här är det ni som salong som önskar vad vi ska lägga fokus på så skapar vi ett upplägg som passar er bäst. 

Exempel på kurser vi kan erbjuda:

 

 

 • Färgutbildningar
 • Extensionsutbildningar
 • Color corrections / avancerade färgbehandlingar
 • Balayagetekniker till olika utgångslägen
 • Klassiska slingtekniker som folieslingor/babylights/lowlights
 • Reverse Balayage 
 • Skapa content
 • Video / bild Redigering 
 • Sociala medier
 • Stärka ditt varumärke 
 • Marknadsföring 
 • Föreläsningar – SoMe – business

Som sagt kan vi anpassa oss helt efter era önskemål på salongen. Oavsett om fokus är på färgtekniker eller snarare hjälp med recept och ert sätt att jobba med färg eller sociala medier. 

Vi alla som håller i färgkurserna är utbildade Color Specialists hos Loreal och kan hjälpa er att bli tryggare i hur de olika produkterna funkar och ge mer djupgående information samt när vi ska använda vilken produkt.

Hur kan en dag se ut

I dessa kurser ser vi en fördel att jobba på riktiga modeller då det är lättare och mer rättvist att se tydliga före/efter resultat samt för att kunna jobba med recept och nyanser.
Vi ser gärna att man jobbar två och två eller i grupper om tre frisörer per modell.
Vill ni t.ex få ut så mycket av dagen som möjligt som salong och lära er olika färgtekniker så är det ett perfekt upplägg att använda olika tekniker på olika modeller.

På så sätt kan ni både få introduktion av flera tekniker samma dag och har sedan möjligheten att dela med er av teknikerna med varandra i framtiden.
Vi börjar alltid dagen med en genomgång av modellerna ihop, gör upp en plan samt väljer och går igenom teknikerna som vi kommer att använda under dagen.

Det kan vara allt ifrån color corrections,  balayageteknik/frihandsteknik, foilyagae, babylights, klassiska folieslingor, lowlights, reverse Balayage, faceframeing, avfärgning, infärgning från t.ex ljust till mörkt eller nyansbyte. Osv osv.
NI BESTÄMMER 😍

Avslut och support​

Vi jobbar i grupper med modeller under dagen, medans ni jobbar är vi brevid er hela dagen och stöttar i allt från det tekniska till val av recept osv. Allt för att ni ska få med er så mycket av dagen som möjligt.

Vi avslutar med fotografering av modeller samt gemensam genomgång av vad exakt vi alla gjort, vilken teknik/tillvägagångssätt/recept vi använt. 
Vill ni inte jobba med modeller utan snarare vill fokusera på att lära er en helt ny teknik funkar det självklart lika bra att jobba tekniskt på dockor under dagen.

Då går vi igenom praktiskt under förmiddagen hur tekniken ni valt att fokusera på funkar, samt stöttar er medans ni själva jobbar sedan under dagen.

Sociala medier ​

Känner ni att ni uppdaterar flödet med bilder – videos men inte riktigt får till det? Eller bara helt enkelt har svårt att få till era bilder, storys och videos?

Behöver du inspiration för dina sociala media kanaler ? 
Få ditt konto att växa? Det kan vara i syfte både för att få fler kunder till din salong, eller helt enkelt bara för att lyckas med dina kanaler och synas på rätt sätt. 

Michael har väldigt mycket erfarenhet inom sociala medier och att lyckas bygga upp ett företag från grunden. 
Idag har vi ett av Sveriges största Instagram-/ Facebook-konto.

Vad är hans bästa tips för just ER salong? I dessa skräddarsydda kurser fokuserar han på att ge er det bästa upplägget för just er, vad behöver ni göra, vad saknas idag, vad ska ni ha för strategi för att lyckas mm.  

Exempel på utb. inom sociala medier​

 

 • Föreläsning för att inspirera till att starta upp eller förändra era Sociala Medier 
 • Step by step-kurs om hur vi kan synas och lyckas som företag på Sociala Medier. Här sätter vi tydliga mål för just er salong och gör en plan. 
 • Inspiration och utbildning i kring hur vi kan skapa content med hjälp av styling och sättet vi fotar/filmar (hur får vi våra ”efter-resultat av färg eller klippning att poppa i flödet) 
 • Utbildning i HUR man redigerar videos för content, vilka appar behöver vi, hur funkar dom, hur gör vi en Reel och får den att synas 
 • Hands on med modeller i styling – där du ska skapa content och sen redigera allt tillsammans med oss direkt på plats.Samma sak gäller även här, ni kan självklart välja ut delar av dessa utbildningar för som skulle passa er bäst eller välja att vi syr ihop en heldag med allt ovan där ni får hela paketet. 

 

Här kommer vi att ge er alla våra bästa tips, också anpassat efter vad just ni känner att ni saknar.
Allt ifrån vilka appar du behöver ha, hur funkar dom, hur ni ska redigera era videos, hur ni ska ta era foton, hur ni får en styling att poppa på bild, vilka stylingprodukter du ska använda.

Vad krävs för att skapa dom perfekta bilderna / Video för att kunder ska välja just er? Vilket content attraherar eran kundkrets som ni vill nå ut till? Detta kommer ni ha mycket bättre koll på efter denna utbildning och kunna använda det under eran vardag.

Custom-Made social media ​

Planering & mål är A & O när det kommer till att lyckas. Vi hjälper er med en skräddarsydd Strategi / för vilket content ni behöver skapa på salongen och när ni ska publicera. Framförallt få med hela salong dvs all personal behöver vara delaktig för att detta ska vara något som görs konstant. Hur får man hela gruppen att vilja skapa content och hur får man det att funka varje dag 365 dagar om året ? 

Allt detta kommer vi hjälpa er med, anpassat helt efter er. 
Kursen finns som hands on eller bara teoretiskt, självklart är båda ihop det bästa.  Samt även som hel eller halvdag.

Recensioner

Anmälan

Fyll i formuläret och skicka in din anmälan. Går bara att bara mail oss med på utbildning@michaelofrisorerna.se