OLAPLEX

Home » TJÄNSTER » OLAPLEX


Idag kan vi på Michael & Frisörerna erbjuda Olaplex till alla våra kunder i Stockholm och Sverige

En molekyl som förändrar allt.

Olaplex flyttar gränserna för vad som är möjligt att göra med ett hår utan att äventyra hårets kvalitet.

Allt från traditionell hårfärg till Hairpainting (Balayage), med Olaplex återskapas hårets interna bindningar. Håret blir starkare, friskare och ger mer långlivade färgresultat med vitalitet!
Olaplex är skapad med grundläggande Kemi och är en perfekt mix av forskning i framkant där bindningar återskapas och förstörda bindningar nyskapas.

Vid en färgbehandling med Olaplex får du en Hair protector no.3 för att förlänga den hårstärkade effekten hemma, värde 269 kr.
Olaplex är användarvänlig, säker och giftfri.

VAD ÄR HEMLIGHETEN MED OLAPLEX?

Det hela startade med två ledande forskare inom Material och Kemi utan erfarenhet av hårprodukter; Dr. Eric Pressly och Dr. Craig Hawker.

Detta dreamteam lyckades utveckla en ny innovativ molekyl, fri från silikon och oljor, som ensam skyddar och återskapar viktiga bindningar i hårets struktur under och efter kemiska behandlingar.
Helt unikt är att bindningarna faktiskt blir starkare än utgångsläget med bättre hårkvalitet som fördel.
För många frisörer låter detta som en saga för bra att vara sann…då bör man lyssna på vad världens bästa frisörer har att säga om Olaplex överallt i sociala medier! Alla är överrens, man måste testa själv för att bli frälst!